Vacatures

Titel Vacature secretaris, communicatie- & marketingfunctie
Vacature informatie
Ben JIJ degene die WIJ zoeken?
Voor het bestuur van de FHN zijn we op zoek naar een enthousiast en gedreven persoon die als secretaris de communicatie- & marketingfunctie wil gaan bekleden. Degene die deze functie zal gaan bekleden binnen het bestuur zal zich voornamelijk bezig houden met de algemene communicatie naar FHN hondenscholen, officials, wedstrijdlopers en andere belanghebbende en geïnteresseerden. Daarnaast hebben wij de intentie om voor het eind van dit jaar een lange-termijnplan op te stellen om de zichtbaarheid van de FHN te vergroten in Nederland als ook de ambitie om te groeien. Binnen dit kader zal degene die deze functie zal gaan vervullen ook een belangrijke rol gaan spelen.

Tenslotte sluit de persoon die deze functie zal gaan bekleden zich aan bij het dagelijks bestuur van de FHN, is het eerste aanspreekpunt en houdt een vinger aan de pols bij uitgezette taken binnen de organisatie.

Wat wij vragen is dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt, zowel mondeling als schriftelijk, graag in dialoog gaat met mensen, dat je objectief naar je eigen handelen en naar het handelen van anderen kan kijken en dat je ook buiten de lijntjes durft te denken. Ervaring in de hondensport is niet vereist. Wij vergaderen ongeveer elke 6 weken, maar spreken elkaar regelmatig met de communicatiemiddelen van deze tijd.

Ben je nieuwsgierig naar een compleet functieprofiel? Of ben je geïnteresserd en wil je met ons in gesprek? Stuur dan een email naar sport@fhn.nl.

Wij bieden je een enthousiast en gezellig team om mee te werken en een organisatie om invloed uit te oefenen op de toekomst van de hondensport in Nederland.

Het bestuur bestaat uit een divers team van gedreven mensen. Wij willen werken naar een organisatie waarin feedback en reflectie een sleutelrol gaat spelen om veranderingen te kunnen bewerkstelligen. Hierbij zal voor de FHN altijd het plezier, de gezondheid en veiligheid, maar ook de uitdaging in de sport voor hond en baas centraal staan.
Het bestuur
Solliciteer Nu


Titel Medewerker wedstrijdsecretariaat om samen met de huidige medewerker wedstrijdsecretariaat het wedstrijdsecretariaat te runnen tijdens de behendigheidswedstrijden van de FHN.
Salaris Dagvergoeding & Km vergoeding
Vacature informatie

Medewerker wedstrijdsecretariaat om samen met de huidige medewerker wedstrijdsecretariaat het wedstrijdsecretariaat te runnen tijdens de behendigheidswedstrijden van de FHN.

Stuur je motivatie en CV naar voorzitter@fhn.nl  Ook vragen kunnen via dit e-mailadres gesteld worden.

Solliciteer Nu


Titel Keurmeesters, Scheidsrechters en Juryleden voor diverse disciplines
Salaris Onkostenvergoeding
Vacature informatie
Lijkt het u leuk om bij ons een traject te volgen om FHN Official te worden bij een van onze disciplines?
Dan kunt u nu dit formulier selecteren (ctrl-A), kopieëren (ctrl-c) en op uw eigen computer in Word opslaan. Vervolgens vult u het in en stuurt het terug als bijlage naar sport@fhn.nl.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u verder te informeren en uw eventuele vragen te beantwoorden.
Solliciteer Nu