Nieuws Behendigheid

Nieuws

B: Uitslagen NK Gepubliceerd

: 27 november 2018 16:15 : FHN Algemeen Nieuws, Nieuws Behendigheid

Uitslagen NK 2018

Er is geen reactiemogelijkheid

Mededelingen licenties 2019

: 23 november 2018 10:20 : FHN Algemeen Nieuws, Nieuws Apporteersport, Nieuws Behendigheid, Nieuws Combisport, Nieuws Dog Dance, Nieuws Flyball, Nieuws G&G, Nieuws Hoopers, Nieuws Speuren

Beste hondenschool,

 

Zojuist is onderstaande mailing verstuurd. Als je deze niet ontvangen hebt kunnen er twee dingen niet goed gegaan zijn:

  • De mail is in je spambox gekomen: controleer je spam-instellingen
  • Het mailadres wat bij ons bekend is, is niet het juiste adres: stuur een mail naar licenties@fhn.nl met een verzoek je mailadres aan te passen.

Hieronder de mail:

 

Beste hondenschool,

Het einde van 2018 nadert en daarmee nadert ook het wedstrijdseizoen van de FHN. Tijd om na te denken over volgend jaar!

Begin volgend jaar krijg je van de penningmeester van de FHN een factuur voor de jaarcontributie, disciplines waarbij je bent aangesloten en de actieve licenties.

Belangrijke mededeling: de kosten voor een licentie zijn vanaf 1-1-2019 € 6,-. Voor het deelnemen aan een GG-examen is per 1-1-2020 geen examenlicentie meer nodig, maar dient een GG-licentie aangevraagd te worden. De prijs van het deelnemen aan een GG-examen gaat per 1-1-2020 naar € 12,50. Tot deze tijd maken we nog gebruik van de (gratis) examennummers en blijven de prijzen voor deelname aan examens gelijk.

Om de hele verwerking van de licentie-aanpassingen snel en correct te laten verlopen hebben we enkele richtlijnen opgesteld. Lees daarom deze mail goed door.

Eigen licenties zien:
Je kunt actieve licenties van je hondenschool raadplegen op de website www.fhn.nl onder het menu-item Mijn Licenties. Als je de inloggegevens van de site niet meer weet, kun je een mail sturen naar de webmaster (webmaster@fhn.nl).

Aanvragen nieuwe licenties:
Voor nieuwe licenties gebruik je het aanvraagformulier op de website.

Aanpassen bestaande licenties:
We willen je verzoeken eventuele aanpassingen in disciplines en/of licenties door te geven aan Licentiebeheer. Dit kun je doen door vóór 10 december 2018 een mail te sturen naar licenties@fhn.nl.

BELANGRIJK:
Vermeld altijd de volledige licentienummers (123-persoonsnummer-hondnummer-disciplineletter) om verwarring te voorkomen. De volledige licentienummers kun je vinden op de website.

Een voorbeeld:
123-3456-7890-A: licentie beëindigen
123-4567-8901-B: promoveren naar klasse x
123-5678-9876-EX: licentie beëindigen
Hondenschool nr 123 wil zich uitschrijven/aansluiten voor de discipline …

Licenties die niet gewijzigd hoeven te worden, liever niet vermelden.

Licentie overzetten van andere school naar jouw hondenschool:
Voor het overzetten van licenties van een andere hondenschool naar jouw hondenschool, hebben wij schriftelijk akkoord nodig van de hondenschool waarvan de licentie vertrekt. Dit om te voorkomen dat er nog (financiële) verplichtingen zijn bij de hondenschool waar de licentiehouder weggaat. Om de verwerking van de aanpassingen vlot te laten verlopen kun je de hondenschool waarvandaan de licentie vertrekt alvast inlichten. Deze hoeft niet op voorhand te mailen, wij nemen contact met hen op.

Controleren wijzigingen:
Alle aanpassingen worden vóór 20 december 2018 verwerkt. Je krijgt een bevestiging per mail als je wijzigingen zijn doorgevoerd. Het is de verantwoordelijkheid van de hondenschool zelf om te controleren of de licentie-aanpassingen correct zijn verwerkt. Zijn je aanpassingen niet correct verwerkt, heb je tot 25 december 2018 om dit door te geven via licenties@fhn.nl. Vermeld ook dan altijd volledige licentienummers.

De datums op een rijtje:

  • 10 december: deadline wijzigingen mailen naar licenties@fhn.nl
  • 20 december: alles verwerkt
  • 25 december: deadline controleren of wijzigingen goed verwerkt zijn

Mocht je nog vragen hebben dan horen wij dat natuurlijk graag.

Met vriendelijke groet,

Team FHN Licentiebeheer

Er is geen reactiemogelijkheid

B: Dagindeling NK Geplaatst

: 22 november 2018 07:41 : FHN Algemeen Nieuws, Nieuws Behendigheid

Zie http://www.fhn.nl/?page_id=8026

Er is geen reactiemogelijkheid

B: Catalogus NK Geplaatst

: 19 november 2018 14:29 : FHN Algemeen Nieuws, Nieuws Behendigheid

Zie http://www.fhn.nl/?page_id=8026

Er is geen reactiemogelijkheid

B: Uitslagen NK

: 16 november 2018 09:48 : FHN Algemeen Nieuws, Nieuws Behendigheid

Beste Behendigheidslopers,

 

Bij de WAC selectie is gebleken dat jullie de digitaal geplaatste uitslagen in telegram veel gebruikten en het publiceren hierin als prettig ervaarden. Hierdoor willen we deze test doorzetten naar het NK Behendigheid. Om bij deze digitale uitslagen te komen moet telegram worden gedownload. Deze app is te downloaden door op deze link te klikken: https://itunes.apple.com/us/app/telegram-messenger/id686449807?mt=8 voor IOS/apple gebruikers, op op deze link te klikken https://play.google.com/store/apps/details?id=org.telegram.messenger&hl=en voor android of via https://telegram.org voor de pc.  Om in deze groep te komen kan de onderstaande link worden gebruikt, of de QR code worden gescand (dit kan met bijvoorbeeld QR droid  https://play.google.com/store/apps/details?id=la.droid.qr&hl=en ) om zo toegang te krijgen. Alle persoonlijke informatie (telefoonnummers etc.) is niet openbaar beschikbaar, en naar deze uitslagen kijken is dus geheel anoniem.

Of krijg toegang door op de onderstaande link te klikken:

https://t.me/joinchat/AAAAAFKwnHljbN1P3_h27w

Er is geen reactiemogelijkheid

B: Voorlopige kalender 2019 geplaatst

: 13 november 2018 09:52 : FHN Algemeen Nieuws, Nieuws Behendigheid

Zie http://www.fhn.nl/?page_id=8026

Voor de wedstrijddata die nog niet zijn ingevuld worden nog organiserende verenigingen gezocht. U opnemen met coördinator via cbehendigheid@fhn.nl
Er is geen reactiemogelijkheid

B: Uitslagen WAC Selectie geplaatst

: 8 november 2018 08:54 : FHN Algemeen Nieuws, Nieuws Behendigheid

Zie http://www.fhn.nl/?page_id=304

Er is geen reactiemogelijkheid

B: Mededeling WAC Selectieweekend

: 2 november 2018 13:32 : FHN Algemeen Nieuws, Nieuws Behendigheid

Zie http://www.fhn.nl/?page_id=8026

Er is geen reactiemogelijkheid

B: Groep voor Uitslagen WAC Selectie

: 1 november 2018 13:00 : FHN Algemeen Nieuws, Nieuws Behendigheid

Beste WAC Lopers,

 

Bij de WAC selectie van aankomend weekend willen wij de uitslagen ook digitaal publiceren. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van telegram. Deze app is te downloaden op https://itunes.apple.com/us/app/telegram-messenger/id686449807?mt=8 voor IOS/apple gebruikers, op https://play.google.com/store/apps/details?id=org.telegram.messenger&hl=en voor android of https://telegram.org voor de pc.  Om in deze groep te komen kan de onderstaande link orden gebruikt, of de QR code worden gescand (dit kan met bijvoorbeeld QR droid  https://play.google.com/store/apps/details?id=la.droid.qr&hl=en ) om zo toegang te krijgen. Alle persoonlijke informatie (telefoonnummers etc.) is niet openbaar beschikbaar, en naar deze uitslagen kijken is dus geheel anoniem.

 

https://t.me/joinchat/AAAAAFKwnHljbN1P3_h27w

Er is geen reactiemogelijkheid

B: Dagindeling / startvolgordes WAC Selectie geplaatst

: 31 oktober 2018 13:46 : FHN Algemeen Nieuws, Nieuws Behendigheid

Zie http://www.fhn.nl/?page_id=8026

Er is geen reactiemogelijkheid
« Page 1 »