nieuwsbericht

Vanavond heeft het bestuur een positief gesprek gehad met Suzanne Klaus. Zij heeft zich bereid gevonden voor een periode van een half jaar het bestuur te adviseren en bij te staan. Hiertoe is zij ook bij bestuursvergaderingen aanwezig.

Wij zijn zeer blij dat zij dit op zich wil nemen en heten haar dan ook van harte welkom.

A: Apporteerwedstrijd 28 November

Beste hondenscholen en lopers,
we hebben geprobeerd een apporteer-wedstrijd te organiseren op 28 november. Eigenlijk waren we al best ver met de voorbereidingen. Na de laatste persconferentie wilden we nog heel even afwachten of de nieuw ingestelde maatregelen effect zouden hebben. Helaas hebben we in overleg met de organiserende hondenschool nu toch moeten besluiten om de wedstrijd definitief niet door te laten gaan. Het risico voor de deelnemers en de organiserende hondenschool is te groot.
Bestuur FHN

A: Wedstrijd Apporteren 28 november

Sjakie’s Hondenclub Horst wil mogelijk op 28 november een wedstrijd Apporteren organiseren. Of deze wedstrijd door mag/kan gaan hangt uiteraard af van de maatregelen die het RIVM treft en of de gemeente toestemming wil/kan geven. Zodra hier een besluit over is genomen laten wij dit weten middels een nieuw nieuwsbericht.
Wij zijn Sjakie’s Hondenclub Horst dankbaar dat zij in deze onzekere tijd toch de voorbereidingen voor een wedstrijd willen starten.

S: Vervallen Examen 31-10-2020

Gezien de corona ontwikkelingen en beperkingen is er helaas geen kans om het open examen op 31-10-2020 door te laten gaan. Dit examen is uit de kalender gehaald.

S: Vervallen open examen 10-10-2020

‘Het open examen van 10 oktober 2020 bij De Hoekse Sprong in België gaat niet door.

De club gaat deze week nog het inschrijfgeld terug storten.’