Aanspreekpunten apporteersport

Om meer geluiden uit het deelnemersveld te kunnen horen en om beter te kunnen luisteren, zowel naar ideeen als feedback, zouden wij graag zien dat er een aantal (4 ong.) mensen als aanspreekpunt kunnen dienen voor het deelnemersveld. De mensen die zich vervolgens aanmelden als aanspreekpunt kunnen direct contact onderhouden met het keurmeesterteam. Dit jaar zal ik zelf nog zoveel mogelijk wedstrijden aanwezig zijn, maar dit is voor de toekomst niet houdbaar. Vandaar dit idee. Het zou mooi zijn als de vertegenwoordiging landelijk gespreid is. Lijkt u het leuk om als aanspreekpunt te dienen voor de mensen in de apporteersport en bent u vaak op de wedstrijden? Of hebben jullie een grote apporteergroep die u wilt vertegenwoordigen? Laat het aan mij weten via sport@fhn.nl. Samen maken we de sport!

Apporteer NK en Competitie 2020

We hebben met het keurmeesterteam en in samenspraak met het bestuur besloten om het NK en de competitie dit jaar te laten vervallen. Het zal namelijk heel lastig worden om nu nog aan de al geminimaliseerde eisen te voldoen. Daarnaast weten we nog niet zeker of de afgelaste wedstrijden uberhaupt wel ingehaald kunnen worden, ookal doen we natuurlijk wel ons best hiervoor om dit te realiseren, en is er nog veel onzekerheid over hoe het zal gaan ná 1 juni. Vandaar dit besluit en we zullen ons richten op de dagwedstrijden; diplomadagen en werkproeven.

Afgelaste wedstrijden Apporteren

Afgelaste wedstrijden 22 maart – Rijen 11 april – Horst 30 mei – Alphen a/d Rijn.
Beste deelnemers, De eerste intentie is om de afgelaste wedstrijden te verplaatsen naar later in het jaar. Voor de mensen die al hadden ingeschreven betekent dit dat het inschrijfgeld op dit moment niet wordt teruggestort, maar wordt geparkeerd. Mocht de wedstrijd toch niet door kunnen gaan, dan zal het inschrijfgeld – € 2,50 gewoon worden teruggestort. Ook als u op de nieuw geplande datum niet zou kunnen, kunt u gewoon uw inschrijfgeld – € 2,50 terugvragen aan de organisatie. De € 2,50 wordt in mindering gebracht ivm administratieve en al gemaakte kosten. Op deze manier kunnen we het verlies voor een ieder tot een minimum beperken.

Technische storing licentiebeheer

Door een technische storing kan het langer duren voor je licentieaanvraag verwerkt is. Wij vragen je begrip hiervoor.

Bij spoedaanvragen kun je altijd mailen naar licenties@fhn.nl

Licentiebeheer FHN

Komende wedstrijden en terugbetalingen

Tot nader order zullen er geen inschrijvingen meer opengaan. Het geld voor de inschrijvingen aan wedstrijden die reeds zijn overgemaakt zullen zo spoedig mogelijk worden teruggestort. Vanwege de extra bank kosten zal dit voor binnenwedstrijden 17 euro zijn, in plaats van €17,50 . Voor de buitenwedstrijden is het inschrijfgeld 16,-. Vanwege extra bankkosten zal er € 15,50 teruggestort worden.

Corona maatregelen 15-3-2020

Vanwege de nieuwe corona maatregelen zullen alle inschrijvingen worden uitgesteld tot minimaal 6 April. Ook zullen alle examens en wedstrijden tot 6 april worden opgeschort

Huidige evenementen met meer dan 100 deelnemers

Het RIVM heeft zojuist bekend gemaakt dat evenementen met meer dan 100 deelnemers afgelast dienen te worden. Dit betekent dat alle evenementen van FHN voor komende tijd ook afgelast worden. Houd de kalenders van de verschillende sporten in de gaten voor de laatste status.

De eerste twee behendigheidswedstrijden zullen worden verplaatst. Zodra hier meer over bekend is, zullen we dit melden. U kunt hiervoor contact opnemen met de coodinator (cbehendigheid@fhn.nl)

Maatregelen Coronavirus komende activiteiten

De FHN volgt het advies en richtlijnen vanuit de Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu omtrent het coronavirus in Nederland. Wij ontvangen vragen omtrent de geplande evenementen, zoals wedstrijden en examens. Zolang er geen negatief advies is omtrent de organisatie en deelname van/aan deze evenementen zullen de geplande evenementen doorgang vinden. Wij verzoeken alle deelnemers en officials de onderstaande maatregelen in acht te nemen. Wij verzoeken u de actuele informatie vanuit het RIVM te volgen en hiernaar te handelen.

• Stop met handen schudden

• Goed je handen wassen

• Hoesten en niezen in de binnenkant van je elleboog en papieren zakdoekjes gebruiken

Deze algemene hygiënemaatregelen zijn belangrijk om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Personen die ziekteverschijnselen vertonen, griepverschijnselen en/of zicht niet fit voelen worden dringend verzocht thuis te blijven.

B: Loperscommissie behendigheid

De loperscommissie is er voor de FHN om meer en beter contact te houden met het deelnemersveld uit alle klasses. We horen graag wat er speelt in het veld en wat er verbeterd kan worden of anders zou kunnen in de toekomst. Heeft u ideeën of verbeterpunten? Of een vraag over het beleid? Dan kunt u bovenstaande lopers aanspreken en met hen in gesprek gaan. Wij staan open voor feedback. De loperscommissie doet bestuur ook concrete voorstellen die vervolgens worden besproken binnen de bestuursvergadering.
De loperscommissie behendigheid bestaat uit:

Mary Kerssen

Suzanne Klaus

Saskia List

Hetty Bajema

B: Mededeling wedstrijd 12 April

Door de locatieverandering van de wedstrijd op 12 april is het mogelijk geworden om van deze wedstrijd een 3 rings wedstrijd te maken. In overleg met het bestuur wordt deze wedstrijd nog een week voor inschrijving geopend. De uitgelote mensen hebben voorrang op een plek bij deze wedstrijd, en worden na controle van de betalaling ingevoerd.