Jaarvergadering 2018

Het bestuur wil u alvast op de hoogte stellen dat de jaarvergadering 2017 gehouden zal worden op vrijdag 23 februari 2018.
De uitnodiging voor deze vergadering volgt via de email en zal gestuurd worden naar alle aangesloten hondenscholen.

Licenties: Nog niet alle gegevens doorgegeven eindejaarsprocedure

Een aantal hondenscholen heeft nog geen gegevens doorgegeven. Let op! het email adres is licenties@fhn.nl

Ik wil iedereen verzoeken licentie-aanpassingen en discipline-aanpassingen voor het seizoen van 2017 door te geven VÓÓR 10 december 2016. Dit betreft naast opzeggingen ook de nieuwe licenties/disciplines welke in dienen te gaan in 2017. Voor deze licenties en de aangesloten disciplines wordt eind december 2016 / begin januari 2017 de factuur verstuurd.

Je kunt het overzicht van je licenties zien als je inlogt op de site van de FHN (www.fhn.nl). Klik (nadat je bent ingelogd) links op Mijn licenties. Indien je alle gegevens selecteert, kun je deze kopiëren en plakken in Excel. Daarna een kolom toevoegen waarin je aangeeft of er wel of geen mutatie plaats vindt. Ook kun je diverse opmerkingen bij de betreffende licentie plaatsen. Dan is het voor mij allemaal gemakkelijker te verwerken.

Ik wijs je er nog nadrukkelijk op dat het de verantwoordelijkheid van de hondenschool zelf is om te controleren of de licentie-aanpassingen correct zijn verwerkt.

Met vriendelijke groet,
Ben Hendriksen

Licentiebeheer FHN

e-mail: licenties@fhn.nl

Bestuur: Afspraken omtrent gedrag op en om wedstrijdterreinen

Beste FHN-lopers,

Het bestuur van de FHN benadrukt in dit document dat de regels die onze organiserende hondenscholen hebben gesteld, met betrekking tot het uitlaten en los laten lopen van de honden, nageleefd moeten worden. Alleen op deze manier kunnen de organiserende hondenscholen wedstrijden voor de toekomst waarborgen.

Dit document is ook opgenomen onder de algemene reglementen.

Afspraken omtrent gedrag op en om wedstrijdterreinen

TIP: Als hondenschool uw eigen licenties inzien

TIP!

Door eerst in te loggen op de website en daarna te kiezen voor Mijn licenties – Licenties en disciplines kunt u gelijk zien welke licenties actief zijn voor uw hondenschool!

INLOGINSTRUCTIES

Om in te loggen op de website voert u rechts bovenin uw hondenschoolnummer in. Dit is het verkorte nummer, dus 15 ipv 12015. U kunt het bij u bekende wachtwoord gebruiken. Als dit wachtwoord niet (meer) bij u bekend is, kunt u een mail sturen naar webmaster@fhn.nl.

Behendigheid: Medailles 2 april te Dordrecht

De medailles voor de winnaars van 2 april zijn binnen bij hondenschool Fred Riet.

Op de eerstvolgende wedstrijd zullen ze aan de betreffende hondenscholen worden meegegeven.

Zijn deze er niet dan worden ze opgestuurd.

 


Copyright © 2013 Federatie Hondensport Nederland