Bestuur: Afspraken omtrent gedrag op en om wedstrijdterreinen

Beste FHN-lopers,

Het bestuur van de FHN benadrukt in dit document dat de regels die onze organiserende hondenscholen hebben gesteld, met betrekking tot het uitlaten en los laten lopen van de honden, nageleefd moeten worden. Alleen op deze manier kunnen de organiserende hondenscholen wedstrijden voor de toekomst waarborgen.

Dit document is ook opgenomen onder de algemene reglementen.

Afspraken omtrent gedrag op en om wedstrijdterreinen

TIP: Als hondenschool uw eigen licenties inzien

TIP!

Door eerst in te loggen op de website en daarna te kiezen voor Mijn licenties – Licenties en disciplines kunt u gelijk zien welke licenties actief zijn voor uw hondenschool!

INLOGINSTRUCTIES

Om in te loggen op de website voert u rechts bovenin uw hondenschoolnummer in. Dit is het verkorte nummer, dus 15 ipv 12015. U kunt het bij u bekende wachtwoord gebruiken. Als dit wachtwoord niet (meer) bij u bekend is, kunt u een mail sturen naar webmaster@fhn.nl.

H: Mededeling wedstrijd Welberg (29-7)

Vanwege de verwachte warmte zal de wedstrijd in Welberg van 29-7 komen te vervallen. De overgemaakte inschrijvingen zullen retour worden gestort.

B: Mededeling startvolgorde Leek (8-7)

Er zijn in Leek relatief weinig deelnemers per klasse en toch drie ringen. Dat betekent dat de klassen kleiner zijn dan normaal en dat de wedstrijd sneller zal verlopen. Voor deelnemers met meerdere honden kan dit problemen geven.  Daarom zullen we in Leek afwijken van de regel dat een deelnemer zich alleen achteraan kan laten plaatsen. Indien de nood aan de man komt, mag een deelnemer zich ook naar voren laten plaatsen. Wel dan graag even communiceren naar de deelnemer die normaal als eerste zou starten.