B: Verplaatsing Wedstrijd 14-11-2021 Amersfoort

Beste Behendigheidslopers,

Volgens de gemeente Amersfoort is een behendigheidswedstrijd een evenement. Wij kunnen jullie geen vaste zitplaats bieden zoals de maatregelen nu verplichten. Hierdoor hebben we helaas moeten besluiten de wedstrijd van 14 november in Amersfoort tot volgend jaar uit te stellen. Wij balen hier ontzettend van. Alle voorbereidingen zijn voor niks geweest.

We begrijpen het als je je inschrijfgeld terug wil hebben. Je kunt ook je inschrijving laten staan voor de wedstrijd volgend jaar. Mocht je het inschrijfgeld terug willen hebben voor deze wedstrijd,
dan kun je hiervoor een tikkie sturen met je licentienummer.

We hopen jullie volgend jaar terug te zien,

Met vriendelijke en een teleurgestelde en verdrietige groet,

Bestuur FHN en namens Hondenschool Agility Club Bunschoten Alexander Molenaar

H: Mededeling wedstrijd Meedhuizen

Let op voor de FHN hoopers wedstrijd in Meedhuizen. De Gereweg ligt eruit en er is een omleiding.Aanrijden via de N33 vanaf Assen doorrijden tot voorbij de Fivelpoort, voor de grote brug rechts richting Woldendorp. Afslag rechts Meedhuizen, links aanhouden op Meedhuizerweg. VV aan de linkerkant.Via de A7 vanaf Groningen afslag N33 Veendam/Appingedam/Noordbroek/Siddeburen. Appingedam/Siddeburen aanhouden. Doorrijden tot voorbij de Fivelpoort, voor de grote brug rechts richting Woldendorp. Afslag rechts Meedhuizen, links aanhouden op Meedhuizerweg. VV aan de linkerkant.Via de A7 vanaf Winschoten/Duitsland afslag Scheemda, richting Delfzijl, doorrijden tot aan de rotonde Wagenborgen (hierna is de afsluiting) op rotonde eerste afslag, houd links aan op de Kloosterlaan, rijdt deze uit tot het eind. Op de Warvenweg linksaf, links aanhouden, rotonde rechtdoor richting Appingedam. Over de brug eerste afslag links naar Meedhuizen op de Meedhuizerweg links aanhouden VV aan linkerkant.Het kan zijn dat Google Maps u door Tjuchem stuurt, dit is mogelijk en gaat via b wegen naar Meedhuizen. U wordt dan door het dorp gestuurd en zal dan de VV uiteindelijk aan uw rechterhand treffen.