Bestuur: Afspraken omtrent gedrag op en om wedstrijdterreinen

Beste FHN-lopers,

Het bestuur van de FHN benadrukt in dit document dat de regels die onze organiserende hondenscholen hebben gesteld, met betrekking tot het uitlaten en los laten lopen van de honden, nageleefd moeten worden. Alleen op deze manier kunnen de organiserende hondenscholen wedstrijden voor de toekomst waarborgen.

Dit document is ook opgenomen onder de algemene reglementen.

Afspraken omtrent gedrag op en om wedstrijdterreinen

TIP: Als hondenschool uw eigen licenties inzien

TIP!

Door eerst in te loggen op de website en daarna te kiezen voor Mijn licenties – Licenties en disciplines kunt u gelijk zien welke licenties actief zijn voor uw hondenschool!

INLOGINSTRUCTIES

Om in te loggen op de website voert u rechts bovenin uw hondenschoolnummer in. Dit is het verkorte nummer, dus 15 ipv 12015. U kunt het bij u bekende wachtwoord gebruiken. Als dit wachtwoord niet (meer) bij u bekend is, kunt u een mail sturen naar webmaster@fhn.nl.

B: Vrijwilligers NK gevraagd

Voor het NK behendigheid op zondag 25 november zoekt de FHN nog vrijwilligers (schrijvers, lattenleggers, ringmeesters, riemdragers etc.)
Voor eten en drinken wordt gezorgd, aan het eind van de dag krijg je ook nog een aardigheidje.
Heb je tijd en zin om het behendigheidsjaar samen met ons af te sluiten meldt je dan nu aan en vermeld bij je aanmelding welke functie je het liefst voor je rekening wilt nemen. Mocht je dieetwensen hebben, geef dat dan gelijk aan in de mail.
Aanmelden kan door een mail te sturen aan:
cbehendigheid@fhn.nl