Bestuur: Afspraken omtrent gedrag op en om wedstrijdterreinen

Beste FHN-lopers,

Het bestuur van de FHN benadrukt in dit document dat de regels die onze organiserende hondenscholen hebben gesteld, met betrekking tot het uitlaten en los laten lopen van de honden, nageleefd moeten worden. Alleen op deze manier kunnen de organiserende hondenscholen wedstrijden voor de toekomst waarborgen.

Dit document is ook opgenomen onder de algemene reglementen.

Afspraken omtrent gedrag op en om wedstrijdterreinen

TIP: Als hondenschool uw eigen licenties inzien

TIP!

Door eerst in te loggen op de website en daarna te kiezen voor Mijn licenties – Licenties en disciplines kunt u gelijk zien welke licenties actief zijn voor uw hondenschool!

INLOGINSTRUCTIES

Om in te loggen op de website voert u rechts bovenin uw hondenschoolnummer in. Dit is het verkorte nummer, dus 15 ipv 12015. U kunt het bij u bekende wachtwoord gebruiken. Als dit wachtwoord niet (meer) bij u bekend is, kunt u een mail sturen naar webmaster@fhn.nl.

Mededelingen licenties 2019

Beste hondenschool,

 

Zojuist is onderstaande mailing verstuurd. Als je deze niet ontvangen hebt kunnen er twee dingen niet goed gegaan zijn:

  • De mail is in je spambox gekomen: controleer je spam-instellingen
  • Het mailadres wat bij ons bekend is, is niet het juiste adres: stuur een mail naar licenties@fhn.nl met een verzoek je mailadres aan te passen.

Hieronder de mail:

 

Beste hondenschool,

Het einde van 2018 nadert en daarmee nadert ook het wedstrijdseizoen van de FHN. Tijd om na te denken over volgend jaar!

Begin volgend jaar krijg je van de penningmeester van de FHN een factuur voor de jaarcontributie, disciplines waarbij je bent aangesloten en de actieve licenties.

Belangrijke mededeling: de kosten voor een licentie zijn vanaf 1-1-2019 € 6,-. Voor het deelnemen aan een GG-examen is per 1-1-2020 geen examenlicentie meer nodig, maar dient een GG-licentie aangevraagd te worden. De prijs van het deelnemen aan een GG-examen gaat per 1-1-2020 naar € 12,50. Tot deze tijd maken we nog gebruik van de (gratis) examennummers en blijven de prijzen voor deelname aan examens gelijk.

Om de hele verwerking van de licentie-aanpassingen snel en correct te laten verlopen hebben we enkele richtlijnen opgesteld. Lees daarom deze mail goed door.

Eigen licenties zien:
Je kunt actieve licenties van je hondenschool raadplegen op de website www.fhn.nl onder het menu-item Mijn Licenties. Als je de inloggegevens van de site niet meer weet, kun je een mail sturen naar de webmaster (webmaster@fhn.nl).

Aanvragen nieuwe licenties:
Voor nieuwe licenties gebruik je het aanvraagformulier op de website.

Aanpassen bestaande licenties:
We willen je verzoeken eventuele aanpassingen in disciplines en/of licenties door te geven aan Licentiebeheer. Dit kun je doen door vóór 10 december 2018 een mail te sturen naar licenties@fhn.nl.

BELANGRIJK:
Vermeld altijd de volledige licentienummers (123-persoonsnummer-hondnummer-disciplineletter) om verwarring te voorkomen. De volledige licentienummers kun je vinden op de website.

Een voorbeeld:
123-3456-7890-A: licentie beëindigen
123-4567-8901-B: promoveren naar klasse x
123-5678-9876-EX: licentie beëindigen
Hondenschool nr 123 wil zich uitschrijven/aansluiten voor de discipline …

Licenties die niet gewijzigd hoeven te worden, liever niet vermelden.

Licentie overzetten van andere school naar jouw hondenschool:
Voor het overzetten van licenties van een andere hondenschool naar jouw hondenschool, hebben wij schriftelijk akkoord nodig van de hondenschool waarvan de licentie vertrekt. Dit om te voorkomen dat er nog (financiële) verplichtingen zijn bij de hondenschool waar de licentiehouder weggaat. Om de verwerking van de aanpassingen vlot te laten verlopen kun je de hondenschool waarvandaan de licentie vertrekt alvast inlichten. Deze hoeft niet op voorhand te mailen, wij nemen contact met hen op.

Controleren wijzigingen:
Alle aanpassingen worden vóór 20 december 2018 verwerkt. Je krijgt een bevestiging per mail als je wijzigingen zijn doorgevoerd. Het is de verantwoordelijkheid van de hondenschool zelf om te controleren of de licentie-aanpassingen correct zijn verwerkt. Zijn je aanpassingen niet correct verwerkt, heb je tot 25 december 2018 om dit door te geven via licenties@fhn.nl. Vermeld ook dan altijd volledige licentienummers.

De datums op een rijtje:

  • 10 december: deadline wijzigingen mailen naar licenties@fhn.nl
  • 20 december: alles verwerkt
  • 25 december: deadline controleren of wijzigingen goed verwerkt zijn

Mocht je nog vragen hebben dan horen wij dat natuurlijk graag.

Met vriendelijke groet,

Team FHN Licentiebeheer

B: Uitslagen NK

Beste Behendigheidslopers,

 

Bij de WAC selectie is gebleken dat jullie de digitaal geplaatste uitslagen in telegram veel gebruikten en het publiceren hierin als prettig ervaarden. Hierdoor willen we deze test doorzetten naar het NK Behendigheid. Om bij deze digitale uitslagen te komen moet telegram worden gedownload. Deze app is te downloaden door op deze link te klikken: https://itunes.apple.com/us/app/telegram-messenger/id686449807?mt=8 voor IOS/apple gebruikers, op op deze link te klikken https://play.google.com/store/apps/details?id=org.telegram.messenger&hl=en voor android of via https://telegram.org voor de pc.  Om in deze groep te komen kan de onderstaande link worden gebruikt, of de QR code worden gescand (dit kan met bijvoorbeeld QR droid  https://play.google.com/store/apps/details?id=la.droid.qr&hl=en ) om zo toegang te krijgen. Alle persoonlijke informatie (telefoonnummers etc.) is niet openbaar beschikbaar, en naar deze uitslagen kijken is dus geheel anoniem.

Of krijg toegang door op de onderstaande link te klikken:

https://t.me/joinchat/AAAAAFKwnHljbN1P3_h27w