Bestuur: Afspraken omtrent gedrag op en om wedstrijdterreinen

Beste FHN-lopers,

Het bestuur van de FHN benadrukt in dit document dat de regels die onze organiserende hondenscholen hebben gesteld, met betrekking tot het uitlaten en los laten lopen van de honden, nageleefd moeten worden. Alleen op deze manier kunnen de organiserende hondenscholen wedstrijden voor de toekomst waarborgen.

Dit document is ook opgenomen onder de algemene reglementen.

Afspraken omtrent gedrag op en om wedstrijdterreinen

TIP: Als hondenschool uw eigen licenties inzien

TIP!

Door eerst in te loggen op de website en daarna te kiezen voor Mijn licenties – Licenties en disciplines kunt u gelijk zien welke licenties actief zijn voor uw hondenschool!

INLOGINSTRUCTIES

Om in te loggen op de website voert u rechts bovenin uw hondenschoolnummer in. Dit is het verkorte nummer, dus 15 ipv 12015. U kunt het bij u bekende wachtwoord gebruiken. Als dit wachtwoord niet (meer) bij u bekend is, kunt u een mail sturen naar webmaster@fhn.nl.

B: belangerijke mededeling

Als gevolg van onverwachte wijzigingen heeft het IFCS een andere organisator voor het WAC 2019 moeten zoeken. Deze is gevonden bij de FHN. Het evenement wordt in Nederland gehouden. de specifieke data en locatie worden binnenkort bekend gemaakt.

 

Due to unexpected changes IFCS has searched and found a alternative host for the IFCS World Agility Championships for 2019. This event will be hosted by FHN in the Netherlands, date and venue will be announced shortly.

H: wedstrijd Aalten ( 21 mei) Geopend.

Vandaag is de eerste Hoopers-wedstrijd geopend. Dit betekent dat u zich kunt inschrijven voor de wedstrijd op 21 mei in Aalten. Het bestuur heeft besloten dat de contributie voor de discipline Hoopers en de Hoopers-licenties voor 2018 gratis zijn. Als er leden van uw hondenschool willen meedoen met de wedstrijd op 21 mei, wordt er voor die wedstrijd een licentie aangemaakt. Tevens wordt de discipline Hoopers voor uw hondenschool geactiveerd. Mocht u besluiten dat u niet meer aangesloten wil zijn voor Hoopers na 1 januari, dan dient u dit door te geven bij de jaarlijkse licentiewijzigingen eind dit jaar.

 

Uw leden kunnen zich aanmelden voor de wedstrijd door de instructies op het inschrijfformulier te volgen.

 

Wij wensen iedereen heel veel plezier met Hoopers!

Zie http://www.fhn.nl/?page_id=8626

B: Aanspreekpunt wedstrijd 15-4 te Hoge Hexel

Voor vragen over parcoursen of scheidsrechters is Peter S als hoofdscheidsrechter het aanspreekpunt.
Overige vragen kunnen aan beide Peters gesteld worden.


Copyright © 2013 Federatie Hondensport Nederland