Bestuur: Afspraken omtrent gedrag op en om wedstrijdterreinen

Beste FHN-lopers,

Het bestuur van de FHN benadrukt in dit document dat de regels die onze organiserende hondenscholen hebben gesteld, met betrekking tot het uitlaten en los laten lopen van de honden, nageleefd moeten worden. Alleen op deze manier kunnen de organiserende hondenscholen wedstrijden voor de toekomst waarborgen.

Dit document is ook opgenomen onder de algemene reglementen.

Afspraken omtrent gedrag op en om wedstrijdterreinen

TIP: Als hondenschool uw eigen licenties inzien

TIP!

Door eerst in te loggen op de website en daarna te kiezen voor Mijn licenties – Licenties en disciplines kunt u gelijk zien welke licenties actief zijn voor uw hondenschool!

INLOGINSTRUCTIES

Om in te loggen op de website voert u rechts bovenin uw hondenschoolnummer in. Dit is het verkorte nummer, dus 15 ipv 12015. U kunt het bij u bekende wachtwoord gebruiken. Als dit wachtwoord niet (meer) bij u bekend is, kunt u een mail sturen naar webmaster@fhn.nl.

B: Wijziging inschrijving wedstrijd 1 en 2

Volgende week vrijdag, 16 februari, is de sluiting van de inschrijvingen voor de eerste behendigheidswedstrijd van dit jaar. Wedstrijd 201801 te Hoge Hexel.

Tevens zou de opening van de inschrijving voor de tweede wedstrijd, eveneeens te Hoge Hexel, ook op diezelfde dag zijn.

Om verwarring bij de organiserende instelling te voorkomen, is in overleg besloten om de inschrijving voor de tweede wedstrijd, wedstrijd 201802, op maandag 19 februari te zetten. Voor hen, die de betaling hebben geautomatiseerd, wordt aangeraden deze betaling te verplaatsen naar maandag 19 februari.

Excuus voor het ongemak

B: Behendigheid is op zoek naar nieuwe scheidsrechters

Discipline behendigheid is op zoek naar nieuwe scheidsrechters om voor de toekomst de bezetting te kunnen continueren.

Daar onze huidige scheidsrechters ook deelnemers zijn en niet altijd beschikbaar zijn,  is het soms lastig om de wedstrijddag te kunnen voorzien van het vereiste aantal scheidsrechters.

Denk je dat deze functie iets voor jouw is, en heb je ruime ervaring in behendigheidswedstrijden als deelnemer (B- of C-klasse), neem dan contact op met Ferry Verhoef via mail behendigheid@fhn.nl

Ik wil graag in gesprek met je om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.


Copyright © 2013 Federatie Hondensport Nederland