Examens 2021

Beste hondenscholen. Het heeft even geduurd, maar gelukkig mogen we weer. Jullie mogen weer examens aanvragen. Uiteraard gelden voorlopig nog steeds de aangepaste (corona) reglementen zoals die ook in de herfst van 2020 van toepassing waren. Als je interesse hebt om een wedstrijd te organiseren kun je je ook bij mij melden. Vindt je dit leuk, maar spannend omdat je het niet eerder gedaan hebt dan krijg je alle hulp die nodig is.  Onzekerheid door onwetendheid mag geen belemmering zijn. Dus aarzel niet en schrijf in. Als er vragen zijn kun je mij altijd mailen. Uiteraard zullen ook de wedstrijden gelopen worden met inachtneming van de corona regels. Voor de wedstrijd vergt dit maar een kleine aanpassing. Voor het secretariaat worden de gewenste maatregelen genomen. De licenties van vorig jaar worden gratis verlengd dit jaar. Eventuele extra besluiten omtrent de licenties 2021 worden door het bestuur bekeken. Daar zal indien er nieuws is z.s.m. een mededeling over gedaan worden.