Aanspreekpunten apporteersport

Om meer geluiden uit het deelnemersveld te kunnen horen en om beter te kunnen luisteren, zowel naar ideeen als feedback, zouden wij graag zien dat er een aantal (4 ong.) mensen als aanspreekpunt kunnen dienen voor het deelnemersveld. De mensen die zich vervolgens aanmelden als aanspreekpunt kunnen direct contact onderhouden met het keurmeesterteam. Dit jaar zal ik zelf nog zoveel mogelijk wedstrijden aanwezig zijn, maar dit is voor de toekomst niet houdbaar. Vandaar dit idee. Het zou mooi zijn als de vertegenwoordiging landelijk gespreid is. Lijkt u het leuk om als aanspreekpunt te dienen voor de mensen in de apporteersport en bent u vaak op de wedstrijden? Of hebben jullie een grote apporteergroep die u wilt vertegenwoordigen? Laat het aan mij weten via sport@fhn.nl. Samen maken we de sport!