A: Nederlands Kampioenschap 2020

In verband met het maximum aantal deelnemers tijdens de diplomadagen en de werkproeven zijn de eisen om uitgenodigd te worden voor het Nederlands Kampioenschap 2020 verlaagt van 3 naar 2 diplomadagen en 2 werkproeven zodat een ieder kans maakt.

Het maximum aantal uitnodigingen voor het Nederlands Kampioenschap 2020 is gesteld op de 10 beste A combinaties, de 15 beste B combinatie en de 5 beste C combinaties.

Diploma’s en cijferlijsten 2020

In 2020 gaat ook de apporteersport over naar een online wedstrijdsysteem. Dit houdt in dat de resultaten van alle proeven voor alle combinaties direct na de wedstrijd te zien zijn op onze website en op Telegram.

Voor wat betreft het uitreiken van diploma’s; deze worden enkel nog uitgegeven waarvoor men heeft ingeschreven. Voor vragen kunt u terecht bij apporteersport@fhn.nl