D: Toekomst Dogdance

Beste Dog Dancers,

Zoals jullie inmiddels allemaal weten zullen onze coordinatoren Dog Dance – Marina Krom en Esther Winkels en de dames van de afdeling Dog Dance muziek Ria Hankamp en Marja Smedema, helaas stoppen aan het einde van dit seizoen. Wij willen als FHN natuurlijk heel graag dat er voor de Dog Dance een toekomst is bij de FHN, maar kunnen dit niet alleen en met het kleine team van officials dat nog over is. Graag nodigen wij iedereen; aangesloten Dog Dance hondenscholen, trainers, dansers en anderen die de sport een warm hart toe dragen, uit die met ons willen meedenken over de toekomst van de Dog Dance. Denk aan brainstormpunten als; hoe kunnen we officials werven en opleiden, hoe ziet de competitie van 2020 eruit, wie kunnen er gaan organiseren en zorgen we voor mooie danslocaties en met welk team van mensen gaan we verder om de Dog Dance een mooie toekomst te geven bij de FHN.

De volgende wedstrijd is op zondag 3 november, locatie:

Wedstrijdlocatie: Dorpscentrum De Wemel, Dorpsplein 1, 4424 CA Wemeldinge

Na de wedstrijd krijgen we hier de ruimte om deze brainstorm te houden. Een aantal aanwezigen hebben al aangegeven dat ze graag willen meedenken maar wil jij ook graag meedenken?

Laat het even weten aan sport@fhn.nl of stuur een whats-app naar 0646054812 met je naam en dat je ook wilmeedenken op 3 november.

Zelf zal ik bijna ook de hele wedstrijd aanwezig zijn en daarna jullie ontvangen voorde brainstorm.

Ik hoop vele van jullie te zien en te ontmoeten op 3 november en ik heb er vertrouwenin dat we samen kunnen zorgen voor een mooie, muzikale en leuke toekomst voor de Dog Dance bij de FHN!

Met vriendelijke groet,

Yvette Huizer

bestuurslid sportzaken

Met vriendelijke groet,
Yvette Huizer
FHN Sportzaken