G: Nederlands Kampioen G&G en Competitie 2019

Nederlands Kampioen G&G en Competitie 2019
Afgelopen zondag is in Horst het NK G&G gehouden. Wij zijn erop geattendeerd dat ons Algemeen Reglement voor interpretatie leesbaar is en hier onduidelijk deze betreffende regels benoemd zijn. Vanuit die positie willen wij hierbij de regels duidelijk uitleggen. De afgelopen 5 jaar hebben wij de regels gehanteerd dat de punten op het NK dubbel meetellen voor de competitie. Hier komt uit voort dat er een Nederlands Kampioen is, degene die de meeste punten heeft gelopen op die dag. Maar daarnaast dat er een Competitiewinnaar 2019 is. Daarnaast is er ook een Nederlands Kampioen werkproef 2019 en een Competitiewinnaar werkproef 2019. De uitslag is als volgt:

GGB:  Nederlands kampioen: Mara Kingma met Kaatje Competitiewinnaar: Anita Dobbe met Ne’rhys Nederlands kampioen werkproef: Mara Kingma met Kaatje Competitiewinnaar werkproef: Mara Kingma met Kaatje
GG1: Nederlands kampioen: Sophia Teuteberg met Bandito Competitiewinnaar:Sophia Teuteberg met Bandito Nederlands kampioen werkproef: Sophia Teuteberg met Bandito Competitiewinnaar werkproef: Sophia Teuteberg met Bandito
GG2: Nederlands kampioen: Henk Wiedijk met Buddy  Competitiewinnaar: Henk Wiedijk met Buddy Nederlands kampioen werkproef: Annemarie Rijneveld met Gaia Competitiewinnaar werkproef: Henk Wiedijk met Buddy
GG3: Nederlands kampioen: Eline Carton met Jona
Competitiewinnaar:Jessica Nies met Dayna Nederlands kampioen werkproef: Eline Carton met Jona Competitiewinnaar werkproef: Jessica Nies met Dayna

Het Algemeen reglement zullen wij aanpassen zodat deze regels ook duidelijk op papier staan. Mochten er hier nog vragen over zijn dan kunt u een email sturen naar sport@fhn.nl