Nieuws Hoopers

Technische storing licentiebeheer

Door een technische storing kan het langer duren voor je licentieaanvraag verwerkt is. Wij vragen je begrip hiervoor.

Bij spoedaanvragen kun je altijd mailen naar licenties@fhn.nl

Licentiebeheer FHN

Komende wedstrijden en terugbetalingen

Tot nader order zullen er geen inschrijvingen meer opengaan. Het geld voor de inschrijvingen aan wedstrijden die reeds zijn overgemaakt zullen zo spoedig mogelijk worden teruggestort. Vanwege de extra bank kosten zal dit voor binnenwedstrijden 17 euro zijn, in plaats van €17,50 . Voor de buitenwedstrijden is het inschrijfgeld 16,-. Vanwege extra bankkosten zal er € 15,50 teruggestort worden.

Corona maatregelen 15-3-2020

Vanwege de nieuwe corona maatregelen zullen alle inschrijvingen worden uitgesteld tot minimaal 6 April. Ook zullen alle examens en wedstrijden tot 6 april worden opgeschort

Huidige evenementen met meer dan 100 deelnemers

Het RIVM heeft zojuist bekend gemaakt dat evenementen met meer dan 100 deelnemers afgelast dienen te worden. Dit betekent dat alle evenementen van FHN voor komende tijd ook afgelast worden. Houd de kalenders van de verschillende sporten in de gaten voor de laatste status.

De eerste twee behendigheidswedstrijden zullen worden verplaatst. Zodra hier meer over bekend is, zullen we dit melden. U kunt hiervoor contact opnemen met de coodinator (cbehendigheid@fhn.nl)

Maatregelen Coronavirus komende activiteiten

De FHN volgt het advies en richtlijnen vanuit de Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu omtrent het coronavirus in Nederland. Wij ontvangen vragen omtrent de geplande evenementen, zoals wedstrijden en examens. Zolang er geen negatief advies is omtrent de organisatie en deelname van/aan deze evenementen zullen de geplande evenementen doorgang vinden. Wij verzoeken alle deelnemers en officials de onderstaande maatregelen in acht te nemen. Wij verzoeken u de actuele informatie vanuit het RIVM te volgen en hiernaar te handelen.

• Stop met handen schudden

• Goed je handen wassen

• Hoesten en niezen in de binnenkant van je elleboog en papieren zakdoekjes gebruiken

Deze algemene hygiënemaatregelen zijn belangrijk om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Personen die ziekteverschijnselen vertonen, griepverschijnselen en/of zicht niet fit voelen worden dringend verzocht thuis te blijven.

Jaarvergadering

Beste Hondenschoolhouder,

Voor de komende jaarvergadering van 28 februari 2020, zijn alle 91 aangesloten hondenscholen aangeschreven, hiervan hebben er 22 gereageerd.

Van de 20 reacties zouden er van 10 scholen afgevaardigden komen naar de vergadering, dit is minder dan 15% van de aangesloten hondenscholen.

Daarom is de jaarvergadering op grond van artikel 23, lid 5 van het Huishoudelijk Reglement geannuleerd.

Wij nemen contact op met de scholen die zich hebben aangemeld om met hen in gesprek te gaan.

Voor verdere mededelingen zie onze volgende nieuwsbrief of mail naar Secretaris@fhn.nl

Wordt u ons nieuwe bestuurslid?

Heeft u ook en passie voor hondensport en wilt u graag deel uitmaken van een team dat de Hondensport in de Nederland verder wil brengen en uit wil bereiden?

Wij zijn voor 1 functie binnen het bestuur nog op zoek naar iemand? Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een email naar secretaris@fhn.nl en dan nemen wij contact met u op.